Over mij

Mijn foto
What would it be like if we held nothing back and were completely honest about what we're thinking? I’m interested in the idea of sharing exactly what is on your mind.

zondag 13 februari 2011

Daily #3 - Zondagmiddag

Vandaag, voor de meeste onder ons 'uitbrakdag' oftewel zondagmiddag, moet ik een aantal zaken doen:

1. De werkmail beantwoorden van de afgelopen dagen, een paar dagen goeie griep hebben betekent mailbox op ontploffen en daarnaast staat het leven van een freelancer gelijk aan gemiste uren, gemiste euro's en mama moet toch eten.

2. Auto theorie leren, want morgen staat er een examen gepland en zoals gewoonlijk zie ik er een enorme uitdaging in om een lekkere strakke deadline aan te houden.

Het klinkt vrij overzichtelijk en wellicht is dat het ook, maar op de een of andere manier komt er altijd een punt waarop ik al het andere in mijn omgeving veel.. leuker, interessanter en spannender vindt. Bovendien hebben al die zaken ineens veel meer prioriteit dan het eigenlijke to do lijstje. Concreet betekent dat: een schoon huis, een schone was, sokken en boeken zijn op kleur gesorteerd, pennen zijn gecheckt op inkt en potloodpunten zijn scherp geslepen, de fruitmand ligt erbij alsof er een stilleven van geschilderd moet worden en Itunes is volledig ge-update inclusief alle dubbele tracks die zijn verwijderd. Het is nu kiezen.. echt aan het werk gaan of toch nog even snel een back up maken op de harde schijf en de iphone synchroniseren. Hele belangrijke zaken zoals je zult begrijpen.


Waar het op uit draait, zoals gewoonlijk, is dat ik vanavond tot laat nog zit te werken. Moe, niet voldaan en bloed chagrijnig ga ik te laat slapen, om morgenochtend te laat op te staan en al scheldend en tierend een poging doe tot aankleden terwijl ik met de tandenborstel in m'n mond, de laatste mailtje wegwerk en me voorneem dit nooit meer zo te doen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten